Intenzivna dela v obeh športnih dvoranah

Vzdrževalna dela športni dvorani

V ŠD Burja in večnamenski športni dvorani se izvajajo redna letna vzdrževalna dela in nekaj manjših izboljšav oziroma investicij. Dela v tako velikih objektih je vedno zelo veliko, vendar je čas za izvedbo  omejen  zgolj na en mesec med poletjem, ko temperature v dvorani za uporabnike niso primerne. Med letom je namreč dvorana tako zasedena, da ni možno opravljati tako zahtevnih posegov. Zato intenzivna dela tako potekajo od jutra do večera.

Upravitelj obeh objektov Željko Stanič je povedal, česa vse so se lotili to poletje.

Opravili so redne letne pregled in servise gasilnih aparatov, hidrantov, požarne razsvetljave, kurilnih naprav in drugega  v obeh dvoranah.
“V večnamenski dvorani smo sanirali posledice vlage in pobelili nekatere zidove in nekaj ograj. Zamenjali smo senčila na oknih in pregorele sijalke. Zamenjali  dotrajane dele v kopalnicah in sanitarijah. Nabavili smo dve novi blazini za vadbo. In še množica manjših del.
V ŠD Burja smo s pomočjo posebnega dvigala zamenjali pregorele reflektorske
žarnice, dušilke in transformatorje. Na novo smo preoblekli (tapecirali) masažno mizo. Pobelili, lakirali in pobarvali vse kar je bilo potrebno v celotnem objektu. Zamenjali smo razbita in počena kopelit okna. Na strehi smo zategnili vijake na salonitnih ploščah, ki so se z leti razmajali.
Ravnokar urejamo parket, s katerega smo odstranili trdovratno rokometno smolo
in stari protidrsni premaz. Sledi sanacija poškodb na parketu, kitanje in lakiranje ter naposled nanos novega premaza.  Predelali bomo zapisničarsko mizo, da bo skladna z zahtevami panožnih športnih zvez.”

 

Fotogalerija

Deli: