3. Škofije open cup

open cup

V soboto je bilo na Škofijah ponovno veselo; Pred dvorano se je odvijala Špargljada z bogatim kulturnim programom, v dvorani Hermana Pečariča pa je Športno društvo Športno društvo Kettlebell liftin N1 Obala organiziralo že tretji Škofije Open Cup – tekma v cikličnem dvigovanju uteži – Kettlebell lifting.

Tudi letos smo bili deležni obiska tekmovalcev iz Slovenije, kot tudi iz tujih držav – Hrvaške, ter Madžarske. Med 11-to in 14.30 uro je 45 tekmovalcev na 4 platformah ponovno podiralo osebne rekorde in dokazalo, da je šport tudi priložnost za druženje in sklepanje novih prijateljskih vezi.

Tekmo je otvorila plesna skupina N1 Dance Team s plesno točno, ter predsednik kettlebell zveze Slovenije, gospod Gregor Sobočan, ki je na kratko nagovoril tekmovalce. Pred zaključkom tekme pa smo bili priča pravemu presenečenju, ko so otroci iz Madžarskega kettlebell kluba pokazali, da lahko že v rani mladosti dvigujemo uteži in “pilimo” tehniko izvajanja različnih vaj.
Med prireditvijo nas je obiskal tudi podžupan, gospod Patrik Peroša, ki je v imenu mestne občine Koper nagovoril tekmovalce, ter podelil priznanja in medalje zmagovalcem.
Predsednica športnega društva Nena Cah se je ob zaključku prireditve s temi besedami zahvalila vsem obiskovalcem, ter tekmovalcem:
“Tretjič in ne zadnjič ste moji ekipi podarili nepozabne občutke in pohvale. Naša tekma je samo dokaz, da se s srcem naredi veliko. Moj poklon vsem, zame ste vsi zmagovalci.

Foto: Alan Radin

Več fotografij si lahko ogledate ne povezavi: https://www.facebook.com/pg/ksskofije/posts/?ref=page_internal

 

Deli: