Četrtič zapored Bronxi na finalu pokala

Ta konec tedna 2. in 3. marca je na sporedu prvi vrhunec Futsal sezone. V termah Olimie, ki so tudi pokrovitelj tega tekmovanja se bo odvijal zaključni turnir slovenskega futsal pokala. Del tega pomembnega dogodka bo znova tudi KMN Bronx Škofije.

Bronxi so postali pravi specialisti za slovensko pokalno tekmovanje. Potem, ko so izločili kar dva prvoligaša; Benedikt in Vrhniko se bodo že četrtič zapored udeležili finalnega turnirja štirih najboljših ekip. To bo že skupno šesta udeležba rumeno modrih, kateri so v tem tekmovanju tudi rezultatsko zelo uspešni, saj so se kar tri krat uvrstili v veliki finale, leta 2013 pa so pokal tudi osvojili.

Žreb Bronxom sicer ni bil naklonjen, saj so za nasprotnika v ½ finalu dobili izjemno močni Maribor. Čeprav bo na nasprotni strani igrišča profesionalna ekipa violičastih Bronxi v Podčetrtek ne odhajajo zgolj na oddih. Pokalno tekmovanje je zelo specifično, kjer favoriti ne zmagujejo vedno in Škofijoti bodo storili vse, da bi izločili nasprotnika in v nedeljo nastopili v velikem finalu. Tako kot vedno jim bo ob strani stala tudi večja skupina zvestih navijačev, ki bo glasno bodrila svojo ekipo.

V soboto 2. marca bosta na sporedu oba polfinala:

Ob 17.00 FC Litija - FC Dobovec MB Monting              prenos v živo na www.nzs.si

Ob 19.30 Futurenet Maribor - Bronx Škofije                 prenos v živo na www.nzs.si

V nedeljo 3. marca bo veliki finale zmagovalcev polfinalov. Tekma se bo pričela ob 19.15 in si jo bo možno ogledati v živo na TV SportKlub 1.

www.fcbronx.si