9. let fitnesa N1 GYM na Škofijah

N1 GYM

V teh dneh je priljubljen škofijski fitnes N1 GYM obeležil svojo 9. obletnico delovanja. Ob tej priložnosti so prostor prenovili ter pridobili nekaj nove opreme. Poleg prijetnejšega okolja za vadbo so tako poskrbeli še za razširitev ponudbe pri razvoju funkcionalnega fitnesa. 

Lastnica Nena Cah skrbi za perspektivne športnike od 12. leta dalje, ki potrebujejo fizične in psihološke priprave na tekmovanja ( smučanje, kajak, veslanje, nogomet, tenis, karting, motard...), po poškodbah pa čim prejšnjo povrnitev forme. 

Odprti so tudi za rekreativne športnike. Ti že vrsto let trenirajo in skrbijo za svoje zdravje. Izvajajo vaje za zdravo hrbtenico in splošno telesno kondicijo, tonus muskulature, elastičnost tetiv in mobilnih sklepov. 

Letošnja novost je program  'Moja prva telovadba", ki je prilagojen otrokom med 2. in 5. letom starosti. 


In kakor se za "družino" spodobi, so na zidovih N1 GYM-a, poleg novih zaščitnih plošč, fotografije vseh članov in članic z njihovimi dosežki.  

Ker ima rada izzive, se Nena konstanto izobražuje ter dopolnjuje znanje na terenskem področju saj ima voljo in željo še dolgo nadaljevati v tej panogi. 

Fotogalerija

Deli: