Diši po praznikih - 16.12.2022

Diši po praznikih 16.12.2022
Kulturno društvo Istrski grmič Škofije in OŠ Oskarja Kovačiča Škofije sta 16. decembra pripravila že tradicionalno božično-novoletno prireditev »Diši po praznikih«. Za vesel uvod sta poskrbela harmonikarja Bogdan Bukovac in Enej Perič ter skupina Mravljice iz domačega vrtca. Pod budnim očesom vzgojiteljice Leonide Počkaj in učiteljice Valentine Baričič so se izkazali z deklamiranjem in petjem. 

Tudi šolarji so prisotne na igriv način popeljali v praznični čas. Otroški pevski zbor je pod vodstvom zborovodje Tilna Božiča zapel nekaj prazničnih pesmi. Zaplesali sta plesni skupini , katerih mentorja sta Maja Prudič in Artur Stefe. Sedmošolci so s pomočjo učiteljice Irene Abram nasmejali gledalce z duhovitim prizorom »Diši po praznikih«. Najmlajšim so se pridružili tudi člani KD Istrski grmič.

Pod vodstvom zborovodje Maria Petvarja so Dekleta s Škofij zapele praznične pesmi. Valmarinke pa so obiskovalcem voščile v narečju. Prireditev so s svojim razgibanim pevskim nastopom zaključile gostje večera Ženska kompanija Fritule.


Pripravila: Vlasta Jerman

Posnetek prireditve si lahko ogledate na našem YouTube kanalu.


Fotogalerija

Deli: