FC Bronx - Zabava in dobrodelnost z roko v roki

Bronx šagra Škofije 2023

Tudi letošnja šagra na Škofijah je sledila trendom prejšnjih let. Pester program, odličen obisk in še boljše vzdušje.

Kot organizatorji velik poudarek dajemo na to, da se obiskovalci počutijo prijetno in varno, zato smo tudi tokrat najbolj zadovoljni z dejstvom, da je tudi letošnja prireditev minila brez neprijetnih dogodkov. 

Na Škofijah imamo izjemen prostor za organizacijo šagre v katerega pa je potrebno vložiti ogromno dela in sredstev, da dobi izgled kot ga vidijo obiskovalci. Velika zahvala za vsa dela glede ureditve prizorišča gre našim članom in podpornikom. Letos, kar moramo še posebej izpostaviti, gredo pohvale tudi mladi generaciji Škofjotov, ki so se res izkazali in nam zelo pomagali.Bronx Šagra Škofije 2023

Poleg uspešne zabave smo še posebej ponosni na dejstvo, da že drugo leto sodelujemo z društvom Palčica Pomagalčica kateri bomo donirali del zbranih sredstev za pomoč otrokom družin, ki so jih prizadele poplave

Letos pa smo bili še sami presenečeni nad izjemnim odzivom otrok in staršev, ki so se udeležili sobotnega popoldanskega programa, ki je bil namenjen prav njim, kar pomeni, da smo s to dejavnostjo zadeli v polno.

Bronx Šagra Škofije 2023

Da imamo na Škofijah tako odmevno prireditev gre zahvala tudi vsem pokroviteljem, ki so nas podprli, vsem našim članom in podpornikom, vsem nastopajočim in seveda obiskovalcem, ki s svojim množičnim obiskom vsako leto dajo pečat tej prireditvi.

Pripravil:

Željko Stanič
FC Bronx

 

Deli: