Nonina žlica je postregla z lepim obiskom

Nonina žlica 16.9.2023

Društvo Dobra volja Škofije je 16. septembra organiziralo kulinarično zabavni dogodek, ki je napolnil trg pred Zadružnim domom Škofije. 

Ob izteku poletja smo na Škofijah uživali ob domači kuhi in pestrem programu. Prav vse ekipe, ki so se udeležile kuharskega tekmovanja so svoje veščine pokazale v najboljši luči, kar je bilo opaziti na nasmejanih obrazih številnih obiskovalcev prireditve. Tekmovalce in obiskovalce je uvodoma pozdravila podžupanja Mestne občine Koper Jasna Softič, ki je poudarila, da tovrstne prireditve bogatijo utrip kraja. 

Nonina žlica 16.9.2023

Poleg kulinaričnih dobrot pa smo lahko uživali še ob raznovrstnem programu, ki je zajemal animacijo za otroke, prikaz španskih (Las mujeres) in modernih plesov ( Mad V Studio), plesa z ognjem in modno revijo. 

Ob podelitvi nagrad se je predsednica društva Nasiha Cvajdik zahvalila vsem sodelujočim in že napovedala nove načrte. Prireditev je povezovala Ivica Vergan

Večer se je zaključil z druženjem in plesom ob glasbeni spremljavi skupine Lisjaki. Najmlajšu udeleženci pohoda z baklami pa so se medtem sladkali s torto iz Slaščičarne Renata



Fotogalerija

Deli: