Pismo nekdanje ravnateljice Vlaste Urške Baraga

Vlasta Urška Baraga

ZAHVALA  

Vlasta Urška Baraga, nekdanja ravnateljica OŠ Oskarja Kovačiča Škofije bi se ob upokojitvi rada zahvalila vsem, ki so kakor koli pripomogli k naši izvedbi pouka v nadomestnih prostorih. Vem, da so se društva in vsi krajani, v času delovanja šole v nadomestnih prostorih, odpovedali svojim dejavnostim, dogodkom, druženju … Uspešno delo šole v preteklem letu in pol je tudi zasluga vseh vas in za to se vam res zahvaljujem.

Posebna, res posebna zahvala pa gre Društvu upokojencev Škofije in njegovemu predsedniku Milanu Markočiču, ker so v tem obdobju in v vseh predhodnih letih v okviru akcije Varna pot v šolo poskrbeli za varen prihod in odhod naših otrok v in iz šole. Njihova pomoč je bila res vse pohvale vredna in želim si, da bi se to sodelovanje ohranilo tudi v bodoče. Mogoče bo njihovemu zgledu sledil še kdo.   

Hvala Krajevni skupnosti Škofije in predsedniku Matjažu Čoku ter hvala župniku Jožefu Krncu, ker so omogočili, da smo leto in pol gostovali v njihovih prostorih. To sodelovanje je bilo res odlično in vse pohvale vredno.  Ob odhodu izrekam le željo, da bi sodelovanje z novo ravnateljico OŠ Škofije Enejo Baloh bilo še bolj uspešno, konstruktivno, prežeto z medsebojnim sodelovanjem, spoštovanjem . 

Če so bile kakšne zamere, neprijetnosti, naj se pustijo v preteklosti in se optimistično gleda v prihodnost.  


Hvala in še enkrat hvala.  

Vlasta Urška Baraga

Deli: