Poziv prebivalcem na območju gradnje II. tira

logo

Spoštovani krajanke in krajani, ki živite ali imate parcele na območju gradnje infrastrukture II. tira (Tinjan, Urbanci)

1) Prosimo vas, da najkasneje do četrtka, 23.1.2020, v tajništvo sporočite, ali so ob izgradnji dostopnih cest za gradnjo II. tira bili presekani kolovozi oz. povezovalne poti. Preglejte tudi odvodnjavanje in navedite odtoke, ki niso izvedeni v hudourniške struge oziroma so izvedeni tako, da bodo povzročali škodo na kmetijskih zemljiščih.

2) Iz koordinacije 2 TIR obveščajo, da je skrajni rok za prijavo zainteresiranih za ugotovitev začetnega stanja na zgradbah, vodnjakih…(nulti monitoring) 1. 3. 2020❗
Vsi lastniki v pasu gradbišč (50 metrov levo in desno od trase) so zajeti samodejno, ostali, ki menijo, da jim bo gradnja povzročila poškodbe na zgradbah, vodnjakih, zidovih… pa se po 1. 3. 2020 ne bodo več mogli prijaviti oziroma naknadno zahtevati ugotavljanja začetnega stanja. Brez tega, škode ne bo mogoče uveljavljati. Vsi, ki ste za monitoring zainteresirani, javite v tajništvo KS.


Deli: