Anketni vprašalnik-širokopasovno omrežje v MOK

S strani MOK so nas pozvali z naslednjo prošnjo:

Pozdravljeni,

tudi v naši občini se posebno v zalednih krajih srečujemo s problemom  slabo dostopnih širokopasovnih omrežij, ki pa so v današnjem času nujen pogoj tako za kakršnokoli  poslovno dejavnost  kot tudi vsakodnevno individualno rabo.  V prihodnjih letih bodo na ravni države razpisana sredstva  za subvencioniranje gradenj  širokopasovnih omrežij prav na območjih, ki so redkeje poseljena in zato za komercialne ponudnike manj zanimiva.  Da bi se lahko v te razpise vključile, morajo občine sprejeti "Načrt razvoja širokopasovnega omrežja", ki vključuje tudi anketiranje potencialnih uporabnikov širokopasovnih storitev.  

Anketni vprašalnik se lahko izpolni pisno (v priponki) ali neposredno na priloženem spletnem naslovu. Pisno izpolnjene ankete nam lahko kar skenirane vrnete po e pošti.

Še lažje pa je anketo izpolniti kar peko spleta: https://www.surveymonkey.com/r/Obcina_Koper

Ker je pomembno, da bi pridobili čim več odgovorov in s tem povratnih informacij o potrebah naših občanov  prosimo, da to prošnjo posredujete na čim več naslovov: vašim članom sveta krajevne skupnosti, društvom, organizacijam,  posameznikom , itd. Rok za izpolnitev ankete je 10 dni, to je do vključno 6.4.2017.

 Lep dan

 

 

 

 

 

Zdenko Ferletič

Služba za krajevne skupnosti

Servizio per le comunita locali

 

tel 05 6646241 fax 6271602

          6646245

zdenko.ferletic@koper.si

www.koper.si

 

V priponki je na razpolago anketni vprašalnik v pdf obliki. 

Deli: