Bogat program 3. Špargljade

3. Špargljada

V okivru celodnevnmega dogodka "Škofije polne energije" društvo Dobra volja Škofije prireja v soboto tradicionalno Špargljado pred Zadružnim domom. Začela se bo ob 11. uri.

Glavno vlogo bodo seveda igrali šparglji in jedi iz njih kot so fritaja, pašta in rižota,  njoki in lazanja iz Društva Elerjev. Ponudbo so letos razširili še na jedi iz žara, ne bodo pa manjkale niti palačinke in miške.
Na stojnicah se bodo predstavili proizvajalci domačih pridelkov.
Ob napovedanem lepem vremenu bo to dobra priložnost za  pravo družabno srečanje za velike in majhne. Otroci bodo uživali v plezanju po napihljivem gradu ter ustvarjanjem na otroških delavnicah. Čakata nas ples in glasba z ansamblom  "Bratje Žaubi", s plesno skupino  VIP DANCE in njenimi Hip Hop plesalci. Nadaljevale bodo plesalke društva Flip Capris skupine, nato plesalke Plesnega studia Petra. Za odrasle bo poskrbela vokalna skupina Comodo iz Ilirske Bistrice, plesna skupina Flamengo iz Kopra in plesna sekcija Društva Dobre volje. V popoldanskem času pa nam bodo polepšali druženje tudi odlični fantje Ansambla Ne me jugat.

Organizatorji napovedujejo, da bodo vztrajali do 23. ure in vse prijazno vabijo na družabno prireditev.

 

Deli: