Bronxi s podporo Domna Črnigoja vabijo k vpisu v mlajše selekcije kluba

bronx-Domen

FC Bronx Škofije že tradicionalno daje velik povdarek svojim mlajšim selekcijam, katere podpira tudi slovenski nogometni reprezentant Domen Črnigoj. V želji, da bi kar največ mladih občutilo ta posebni užitek ob igranju Futsala, vsako leto organiziramo dneve odprtih vrat, ko lahko vsak, ki ga to zanima pride in se tudi sam preiskusi v tem prelepem športu.

Pogojev za preizkus in vpis ni. Če ste že aktivni v nogometu ali kakšnem drugem športu to ni nobena ovira, kakor tudi ne, če ste le ljubitelj Futsala in niste član nobenega drugega društva. Lahko se prijavi vsak, ki čuti, da ga Futsal zanima in bi se rad imel lepo v dobri družbi.  Ko pridete med Bronxe boste presenečeni koliko mladih ljudi boste srečali in zagotovo bodo med njimi tudi taki, ki jih poznate. Nič vas ne stane, če pridete in probate. 

FC Bronx slovi kot izjemno organiziran klub, ki ponuja odlične pogoje za delo. Vse naše mlajše selekcije tekmujejo v 1. državni in se lahko pohvalijo z izjemnimi rezultati. Razpolagamo z odličnimi trenerji, ki vam bodo zagotovo vedeli svetovati pri razvoju vaših sposobnosti. 

Vpisujemo nove igralce v selekcije: U13, U15, U17 in U19, oziroma igralce stare od 10 do 18 let. Če vas karkoli zanima ali potrebujete dodatne informacije nas lahko kontaktirate na elektronski naslov: info@fcbronx.si ali na telefonsko številko: 041 338 996.

Vabljeni v najboljšo mladinsko šolo futsala v Sloveniji.

Deli: