Pokal Slovenija Futsal Euro 2018 na Škofijah

Thropy tour

 

 Ravno v času, ko so slovenski košarkarji  prinesli v Slovenijo pokal za osvojeno prvo mesto na evropskem prvenstvu, je na Škofije  prišel tudi pokal, ki ga bo 10. februarja v areni Stožice prejel evropski prvak v Futsalu. 12 najboljših evropskih ekip, med katerimi je tudi Slovenija, se bo trudilo osvojiti cenjeno lovoriko evropskega prvaka.

Avtobus in pokal sta se ustavila med šolo in športno dvorano, otroci so z žogo poskušali zadeti luknjo na panoju, odgovarjali na kratek kviz, najboljši pa so bili nagrajeni z žogo in vstopnicami za ogled tekme na evropskem prvenstvu.

Eden od projektov povezanih z organizacijo evropskega prvenstva je namreč tudi Trophy tour. Originalni pokal, ki ga bo prejel evropski prvak v futsalu, je obiskal vse kraje, kjer domujejo slovenski futsal prvoligaši in večja mesta v bližini. na Škofijah so to seveda Bronxi z Željkom Staničem na čelu. 

Tako se je karavana danes iz Ljubljane preko Vrhnike najprej ustavila na Škofijah ob 14.00 uri nato pa svojo pot zaključila v Kopru.

Dogodek je namenjen širši javnosti in je bil zelo opazen, saj se je pokal za evropskega prvaka pripeljal z avtobusom v barvah Uefa Futsal Euro 2018. Na prireditvenem prostoru je potekala animacija z voditeljem in številne nagradne igre.

Fotogalerija

Deli: