Sedanji Korner bo dobil novo vsebino in ime

Korner bar

 

Dosedanjemu najemniku Korner bara se konec aprila izteka pogodba. Svet KS je zato marca objavil razpis za oddajo lokala in imenoval komisijo za oceno in odpiranje ponudb. Na razpis so prispele štiri ponudbe, glede na določene kriterije sta bila izbrana dva najboljša, s katerima je komisija opravila razgovor in svetu predlagala, da prostor odda podjetju LSB – VELL d.o.o.

Po sklepu sveta bo pogodba z novim najemnikom podpisana v začetku maja za dobo petih let, z možnostjo podaljšanja. Nova najemnika Lea Sevšek Buterin in Josip Buterin, ki živita na Zg. Škofijah, sta komisijo in svet prepričala s vsebino gostinske ponudbe, ki se bo opirala predvsem na lokalne proizvode oziroma bo imela lokalni značaj. Privlačna pa bo tudi za mlade. Prav tako bosta prostor temeljito prenovila, zlasti sanitarije, ki so res že v zelo slabem stanju.

Škofijam se v kratkem torej spet obeta pestrejša in kakovostnejša ponudba, kot jo je prinesla tudi nova slaščičarna Renata, ki je bila odprta decembra. Svet KS se je odločil tudi za celostni pristop pri urejanju zunanjih površin obeh lokalov, tako da bosta oba nudila prijetno okolje tudi na prostem.



Deli: