Škofije, polne energije

Škofije energija

Aprila bo na Škofijah celodnevni dogodek, ki se pripravlja že nekaj mesecev  -  »Škofije, polne energije«. Organizirajo ga Športno društvo ketllebell Lifting N1 Obala  in društvo Dobra volja ter glasbenik Maksim Vergan.  21. aprila bo v dvorani potekalo mednarodno tekmovanje v dviganju uteži ketllebell, organizirana bo tradicionalna Špargljada in zvečer bo koncert Maksima Vergana ob 25 – letnici njegove glasbene kariere.

Lani je društvo ketllebell Lifting N1 Obala , ki ga vodi Nena Cah, organiziralo 1. tekmovanje v dviganju uteži na Škofijah 1st Škofije Open Cup, ki se ga je udeležilo 60 domačih in temkovalcev iz tujine, ogledalo pa si ga je vsaj 300 obiskovalcev.

Od kar deluje društvo Dobra volja pod vodstvom vsestranske in energične Nasihe Cvajdik, so Škofije pridobile nove dogodke in aktivnosti, novo pestrsot. Ena od uspešnic je gotovo Špargljada, ki je lani požela ogromno pohval in pritegnila obisovalce od blizu in daleč. Letos bo sodelovanje prineslo še več za vse okuse.

Po celodnevnem dogajanju v dvorani in pred njo pa bo sledil koncert vsestranskega glasbenika iz glasbene družine Maksima Vergana,  ki je še glasbeni producent in tonski tehnik ter v teh vlogah velikokrat v pomoč dogodkom na Škofijah.

Veselimo se sodelovanja in dogodka!

Deli: