Sodelovanje za igrišče

letak Plavje

Vsa plavska gospodinjstva so včeraj dobila letak, s katerim svetnika iz Plavij Neva Tul in Matjaž Čok sokrajane vabita k sodelovanju pri uresničitvi načrta za ureditev večnamenskega igrišča. Tako piše: 

Spoštovane krajanke in krajani Plavij!

Konec septembra lani smo plavskim otrokom dali v uporabo novo kombinirano igralo in napovedali, da bomo z urejanjem starega in dotrajanega rokometnega igrišča nadaljevali. Kraj, ki ima že skoraj 600 prebivalcev, med njimi skoraj 80 otrok in mladostnikov, potrebuje prostor za igro, druženje ter rekreacijo za vse greneracije, kar ste nam v vaših pobudah večkrat zaupali.

Po igralnem kotičku za najmlajše prihajajo zdaj na vrsto drugi posegi kot so nujna sanacija igralnih površin. V okviru odbora za infrastrukturo smo skladno z vašimi pobudami pripravili načrt za ureditev večnamenskega igrišča, na katerega bomo postavili koš za košarko in dva gola za mali nogomet. Potrebno bo urediti tudi dostop do igrišča ob spomeniku in opraviti še kakšno, tudi hortikulturno opravilo.

Uresničitev načrta želimo pospešiti in s tem letakom vabimo, da pri tem sodelujete. Del naložbe bo financirala KS Škofije, del pa bi zagotovili z našimi prispevki. Nekaj sredstev smo že zbrali, zdaj pa k sodelovanju vabimo še vse prebivalce našega kraja. Prispevke bo zbirala svetnica Neva Tul, ki je dosegljiva na številki telefona 051 612 297.

Želimo si, da bi nas aktivnosti pri urejanju igrišča povezale!

Deli: