Uživajmo poletje

naslovnica Na Burji

Odbor za družbene dejavnosti, ki ga vodi Nataša Zerbo, se je že ob začetku svojega delovanja spomladi lani odločil, da bo ena od njegovih prioritet transparentno in celovito obveščanje krajanov. Tako bo kmalu eno leto, kar deluje spletna stran KS Škofije, ki krajane redno obvešča o delovanju sveta KS in različnih dogodkih. Ker pa vsi krajani ne uporabljajo računalnika, se jim te vsebine predstavijo tudi v tiskani obliki, zaenkrat 2 krat na leto.

K sodelovanju pri obveščanju krajanov so bila povabljena vsa društva v KS, vsi organizatorji prireditev in  praktično vsak krajan. Nekateri se zelo zavzeto odzivajo, pošiljajo vabila, opise dogodkov, fotografije, drugi spet nekoliko manj. Na spletni strani in v glasilu so tako objavljeni tisti dogodki, ki so nastali z odzivnostjo društev in seveda s krajevno skupnostjo. Tudi brez tajnice Majde ne bi šlo, saj gre skozi njene roke vsa pošta, vsa povabila in telefonski klici.

Glasilo "Na burji"  ni medij, nima novinarjev in vsak po svojih močeh prispeva k njegovi vsebini. Odboru, ki skrbi za njo, se je pridružila Živa Žerjav, ki bo skrbela predvsenm za nasvete in informacije s področja zdravja. Tokrat smo v glasilo z njenim angažiranjem že vložili zgibanko Svit, na internetni strani KS pa bo občasno še kakšno uporabno besedilo. Zato priporočamo redno branje.

Glasilo je na voljo tudi v pdf obliki in ga lahko poosredujete znancem , prijateljem ačli sosedom v drugih KS v MK:

 http://www.ks-skofije.si/admin/index.php?module=docs&action=edit&id=152

 

Deli: