Vabilo županu

seja sveta

 

Predsednik sveta KS je prejšnji teden županu MOK Borisu Popoviču poslal vabilo k udeležbi na 20. sejo sveta KS. Na seji bo določen tudi  datum sklica Zbora krajanov, na katerega je bil župan ob tej priložnosti prav tako povabljen.

Predsednik je županu napoved seje  in povabilo na njo poslal že septembra, kar je objavljeno kot posebna priponka v priloženi datoteki. Vabilo na 20. sejo pa je med drugim vsebovalo naslednje:

"Spoštovani župan Mestne občine Koper gospod Boris Popovič! 

V navezavi z našim povabilom na sejo sveta KS Škofije z opr. št.121/16  Vas obveščamo in seveda osebno vabimo na  sejo, ki je sklicana dne 19.10. 2016 ob 19.00 uri v sejni sobi Zadružnega doma Škofije....

...Istočasno bomo določili tudi datum sklica Zbora krajanov v oktobru,  kot smo ga s sklepom št. 224 najavili že na predhodni seji.

Zato Vas ob tej priložnosti  vljudno vabimo tudi na redni letni zbor krajanov, saj smo v primeru zbora v KS Hrvatini slišali, da radi pridete med krajane, za njih pa je pomembno, da lahko županu neposredno predstavijo probleme in dobijo odgovore na svoja vprašanja....."

 

 

Fotografija je iz 19. seje sveta

 

 

Deli: